marți, 8 ianuarie 2013

Explozie

Toata viata speram la dragoste , dragoste adevarata. Speranta asta a ajuns ca o mireasma frumoasa , in apa , in mancare , respiram speranta , pasim in speranta.
Apoi , ne loveste realitatea!!
E de la sine inteles ca fetele isi doresc acel print pe cal alb care sa le iubeasca si sa le poarte pe culmele extazului , iubirii , sa fie frumos destept si de ce nu instarit , sa aibe parul brunet , ochii albastri etcetera etcetera ; iar barbatii isi doresc acea actrita de filme porno , care eventual sa gateasca precum mama lor, sa-i iubeasca precum nimeni alta , sa calce camasile si pantalonii la dunga si sa nu-i intrebe unde au fost si de ce au intarziat.
Standardele iubirii ideale , perfecte.
Apoi , cotidianul vine si distorsioneaza aceste imagini ale perfectiunii , asa se ajunge ca fata sa fie multumita de un tip : nu foarte destept , nu foarte bogat , infidel ...dar care o iubeeeste ,da , o iubeste - cand ii pune masa si-ii da "papita" ; iar barbatii , ei bine barbatii ajung sa se multumeasca de prestatiile unei tipe : nu foarte destepte , nu foarte frumoase ( nu intra in discutie gatitul ), dar frate CRACII tipei sunt dementiali.
Standarde sociale , da standarde sociale. Multi nu fac ceea ce vor pentru ca e foarte important ce zice "LUMEA".
Haideti sa definim LUMEA : un spatiu (cam difuz , nu foarte bine delimitat) , imbulzit cu femei si barbati de toate varstele , un spatiu care desi e aerisit duhneste a Superficialitate , Barfa , Materialism si sa nu uitam PROSTIE.
Da , alegem de multe ori (inconstienti fiind) in functie de placerile acestei LUMI. Traim dupa standardele acestei lumi , in fiecare zi respiram putoarea lumii acesteia si trebuie sa fii Nebun ori sa ai o "Masca de gaze" foarte eficienta pentru a nu fi influentat de aceasta LUME.
LUME pentru multi e cercul de prieteni , oamenii din lista de Facebook , amici de "bauta" etc. , insa nu oameni de incredere. Pentru ca un om care e de incredere , un om caruia ii pasa , nu te va indruma spre acest fel de viata.
E mai important sa fii cu cineva care sa detina un profil de Facebook impresionant , cu mii de fani , cu poze aproape-nud , poze in care fetele , bine-nteles, isi etaleaza lenjeria intima (predilectie pentru sutien , mai nou gasim specimene ce prefera jartierele - semn al elegantei si bunei cresteri) ori decolteul si cracii, iar barbatii abdomenul, bicepsul (barbatii sunt mai inclinati catre studiul anatomiei musculaturii) s.a.m.d. . E foarte important , de asemenea , ca persoana respectiva sa fi avut multe ... "experiente" , iar cel mai important e ca LUMEA sa fie de acord cu el/ea.

 In incheiere , imi permit sa dau doua sfaturi:
*Ladies , keep your head , heels and standars high .
*Gentlemen , always pick the lady , not the bimbo.

Tot in incheiere (pentru a indulci mintile si gandurile) , pentru toti cei care ignora caloriile si standardele (sociale) , pentru toti cei care ati citit articolul si "vi s-a acrit" de rautati si mai ales pentru toti cei care gandesc si sunt directi si taiosi ca mine : Placinta cu Piersici si Frunze de Lamaita.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu